Kies hier de workshop die het best bij je past

De Belgische markt in een notendop

Meer info
Meer info

Algemene info

Vraaghetdebelg.nl biedt twee kwaliteitsvolle workshops aan voor Nederlandse bedrijven die beter willen scoren in België. De workshops zijn zeer praktijkgericht en flexibel in te plannen. 

Zowel de workshop ‘Beter adverteren in België’ als “Beter zaken doen in België” kan je volgen op drie verschillende manieren. In een open groep met deelnemers uit verschillende sectoren, op je eigen digitale tempo of gewoon live via een online klaslokaal. 

Aan jou de keuze

Volg de workshop

  • Open in een gevarieerde groep
  • Digitaal op je eigen tempo
  • Of live in een online klaslokaal

Op een eenvoudige manier bijleren over de Belgische consument

Deelnemers die jou voor gingen …

In de workshop van Eric hebben we grondig gekeken naar alle aspecten waarop we van meerwaarde willen zijn voor onze Vlaamse lezers en deelnemers van onze trainingen. Niet alleen zijn kritische blik, maar ook zijn concrete tips en handvatten hebben ons enorm geholpen om die meerwaarde nog verder te versterken

Eline Tulleneer / Productmanager

Eric heeft in een interactieve workshop treffende inzichten en adviezen gegeven, waardoor we onze marketingaanpak in België hebben kunnen verbeteren

Sander Geleenst / Marketing Manager

Dankzij Eric zijn inzichten konden we tijdens de workshop enkele fouten gelijk corrigeren en hiermee liet Eric meteen zijn meerwaarde zien. Daarnaast veel handvaten gekregen waarmee we de komende tijd onze aanpak in België kunnen verbeteren. Wat ons betreft is deze workshop een must voor elke ondernemer die vanuit het buitenlandin België succesvol wil zijn.

Jacco Oosterhof / Business Development Director