Incompany trainingen

Voor jou en je team

Standaard training

  • Leer op een halve dag de do’s & don’ts in België en haal meer omzet
  • Ideale training om je hele team Belgian-proof te maken
Meer info

Board training

  • Krijg frisse ideeën om in België beter zaken te doen
  • Overtuig de directie en het management van het Belgische potentieel
Meer info

Custom training

  • Volledige onderdompeling in de Belgische markt, volledig op maat van jouw business
  • Breng meerdere teams en afdelingen op snelheid voor de Belgische markt
Meer info

“Als je denkt dat je het goed doet op de Belgische markt, maar toch zeker wil weten dat je niks over het hoofd ziet is de incompany workshop ideaal voor jouw bedrijf! Samen brengen we in enkele uren enkele eye-openers in kaart.”
– Eric lippens, oprichter en strateeg

Marktbegeleiding voor Nederlandse bedrijven naar België

Alle neuzen in dezelfde richting krijgen ....

Tijdens incompany trainingen over de Belgische marktbenadering merken we telkens weer dat Nederlandse marketeers en sales managers van de ene verbazing in de andere vallen. Meestal denken zij voldoende te weten over hoe ze de Belgische markt aan willen pakken. Maar zijn ze blij met de concrete tips en tricks die we aanreiken. Slechts met enkele statistieken laten we zien hoe je jouw mindset eenvoudig aanpast naar een betere aanpak richting de Belgische markt. 

Deze bedrijven gingen jou voor …

“Eric is een enthousiaste en energieke trainer die je meeneemt in de onbekende Belgische denk- en handelswijze. Een bijzonder plezierige, leerzame training! Veel concrete informatie waar je direct mee aan de slag wil. En aardig wat ‘Aha’ momentjes oplevert! Voor ondernemers die meer willen weten over het (uit) bouwen van een goede Belgische relatie is de training een aanrader.”

Jeroen Snip, Zaakvoerder van Jewebco

“Dankzij Eric zijn inzichten konden we tijdens de workshop enkele fouten gelijk corrigeren en hiermee liet Eric meteen zijn meerwaarde zien. Daarnaast veel handvaten gekregen waarmee we de komende tijd onze aanpak in België kunnen verbeteren. Wat ons betreft is deze workshop een must voor elke ondernemer die vanuit het buitenland in België succesvol wil zijn.”

Jacco Oosterhof, Business Development Director bij E-Luscious

“De reflectie op onze marketingstrategie en de scan van onze webcontent hebben bruikbare inzichten opgeleverd voor onze marktbewerking in België.”
Marion Steenbergen, Marketing Manager België bij Landal Greenparks

“Eric heeft in een interactieve workshop treffende inzichten en adviezen gegeven, waardoor we onze marketingaanpak in België hebben kunnen verbeteren.”

Sander Geleenst, Marketing Manager bij Buro Scanbrit

“In de workshop van Eric hebben we grondig gekeken naar alle aspecten waarop we van meerwaarde willen zijn voor onze Vlaamse lezers en deelnemers van onze trainingen. Niet alleen zijn kritische blik, maar ook zijn concrete tips en handvatten hebben ons enorm geholpen om die meerwaarde nog verder te versterken”

Eline Tulleneer, Productmanager, Frankwatching

“Bedankt voor het onderzoek. Erg interessante bevindingen waar we zeker wat mee kunnen.”
Carin De Block, Ecommerce Manager, WE Fashion

Jouw trainer

Eric Lippens ‘Meest Nederlandse Belg’

Eric Lippens heeft vele jaren ervaring als marketeer en manager in België en Nederland. Met jaren ervaring en bewezen trackrecord zorgt hij dat jij de Belgische consument beter begrijpt en dus beter zal adverteren of zakendoen in België.

Eric kan je als ‘Meest Nederlandse Belg’ het beste advies geven voor je website, strategie of communicatie.  Hij focust altijd op de meest efficiënte zaken voor jouw business in België en wil samen met jou een sterk merk uitbouwen bij jouw zuiderburen en daardoor meer omzet halen.

Merken die reeds vertrouwen gaven aan de Belg zijn oa Center Parcs, Stella Fietsen, RTB House, FrankWatching, Landal en vele anderen…

Eric Lippens Vraaghetdebelg.nl

Eric Lippens
'De Belg' oprichter en strateeg

Vraag hier een InCompany training aan

    Ik heb interesse in