Kies jouw ideale groeiformule voor België 

Website advies
Strategisch advies

Drie fouten die je moet voorkomen wanneer je de Belgische markt betreedt ...

1. Geen rekening houden met
het wantrouwen van de Belg

Belgen zijn van nature wantrouwiger t.o.v. nieuwe zaken. Zaken die in Nederland vanzelfsprekend zijn, worden in BE anders opgevat. Consumenten moeten vertrouwen krijgen doorheen de customer journey. En daarbij helpen wij je graag. 

2. Copy en paste van je
marketing strategie

Het Belgische medialandschap verschilt volledig van het Nederlandse en heeft een hogere kost per contact. Daarnaast is het belangrijk in te spelen op cultuurverschillen, want die zijn er wel degelijk. Zowel offline als online. 

3. Je website niet aanpassen
aan de markt

Nederlandse bedrijven maken het zichzelf vaak makkelijk door hun .nl website gewoon naar een .be website te kopiëren. Maar door eenvoudig enkele aanpassingen te doen in taal, webstructuur en flows kan je aardig wat extra conversie opleveren.

Wat anderen zeggen…

“De reflectie op onze marketingstrategie en de scan van onze webcontent hebben bruikbare inzichten opgeleverd voor onze marktbewerking in België.”
Marion Steenbergen, Marketing Manager België, Landal Greenparks

“In de workshop van Vraaghetdebelg.nl hebben we grondig gekeken naar alle aspecten waarop we van meerwaarde willen zijn voor onze Vlaamse lezers en deelnemers van onze trainingen. Niet alleen hun kritische blik, maar ook hun concrete tips en handvatten hebben ons enorm geholpen om die meerwaarde nog verder te versterken”

Eline Tulleneer, Productmanager Frankwatching

“Bedankt voor het onderzoek. Erg interessante bevindingen waar we zeker wat mee kunnen.”

Carin De Block, E-commerce Manager, WE Fashion